Ambulante LagunaMed

V centru zdravja LagunaMed v Ljubljani združujemo najboljše ortopede, fizioterapevte, urologe in druge specialiste, ki vam pomagajo pri odpravljanju zdravstvenih težav.

Ortopedija

Z mednarodno priznani ortopedi vam pomagamo pri odpravljanju težav hrbtenice: herniji, išiasu, zožitvi ali stenozi hrbteničnega kanala, skoliozi, vnetju in tumorjih; rame; kolka; gležnja ali stopala.

Plastična in estetska kirurgija

V ambulanti za plastično in estetsko kirurgijo LagunaMed obravnavamo široko področje, ki med drugim zajema bolezni rok, utesnitvene nevropatije, kožne in podkožne spremembe, obravnavamo pa tudi posledice zdravljenja opeklin ter težave z brazgotinjenjem.

Urologija

Na podlagi personaliziranega pristopa stremimo k celoviti zgodnji diagnostiki in zdravljenju vseh obolenj v poteku urotrakta: benignimi in malignimi boleznimi ledvic, sečevodov, mehurja ter prostate, penisa in testisov pri moških. Pomoč in zdravljenje nudimo tudi ...

Travmatologija

Pomagamo pri sanaciji poškodb skeleta in mehkih tkiv, tako za sveže, kot tudi zastarane oz. kronične poškodbe. V centru zdravja LagunaMed se poglobljeno ukvarjamo s poškodbami dlani, zapestja in komolca.

Fiziatrija

V fiziatrični in rehabilitacijski ambulanti LagunaMed vam pomagamo pri odpravljanju težavah s področja gibalnega sistema, ki so posledica bolezni ali poškodb mišic, kosti in/ali živčevja.

Fizioterapija

Fizioterapija je namenjena odpravi, zmanjšanju in preprečitvi vseh vrst težav in bolezni gibalnega sistema. V našem centru zdravja zagovarjamo celostni pristop k fizioterapevtski obravnavi.

Kineziologija

Kineziologija je namenjena odpravi, zmanjšanju in preprečitvi vseh vrst težav in bolezni gibalnega sistema. V našem centru zdravja zagovarjamo celostni pristop k kineziološki obravnavi.

Celostna obravnava

V LagunaMed, centru zdravja, prisegamo na celostno obravnavo pacientov, v okviru katere združujemo strokovnjake štirih različnih strok: ortopedije, fiziatrije, fizioterapije ter kineziologije, ki v sodelovanju celostno in z vseh potrebnih vidikov poskrbijo za naše ...