SPLOŠNI POGOJI


Ogled in morebitno kopiranje podatkov s te spletne strani se šteje za strinjanje s temi pogoji. Lastnik in upravljavec spletne strani na naslovu www.lagunamed.si je podjetje LagunaMed d.o.o., Linhartova cesta 9, Ljubljana, Slovenija.

Avtorske pravice

Vsa besedila in slike (fotografije, ilustracije, zemljevidi itd.), objavljene na teh spletnih straneh, so predmet avtorskih pravic in drugih zakonov o zaščiti intelektualne lastnine. Dokumentov in vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, ni dovoljeno kopirati, prepisovati, fotokopirati ali distribuirati v kakršne koli komercialne namene. Uporabniki pa lahko na svoje spletne strani postavijo povezavo do tega spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Skrbniki tega spletnega mesta ali katerakoli druga oseba ali podjetje, ki je sodelovalo pri njegovem ustvarjanju in izdelavi, ni na noben način odgovorno za kakršnokoli škodo, ki izhaja iz ali bi lahko bila povezana z obstojem, dostopom, uporabo te spletne strani ali informacij, ki jih vsebuje, nezmožnostjo za uporabo informacij na tem spletnem mestu in/ali napako ali napako v njeni vsebini.