Fizioterapija LagunaMed

Fizioterapija

V centru LagunaMed vam nudimo specializirano mišično skeletno fizioterapijo. V sodelovanju z našimi ortopedi, kineziologi, travmatologi in fiziatri, oblikujemo natančno diagnozo, in glede na njo vsakemu posamezniku zastavimo plan fizioterapevtske obravnave. Poudarek pri naših obravnavah je na vključevanju pacienta v samo zdravljenje. Pacient tekom terapije aktivno sodeluje, z izvedbo vaj, vodenjem dnevnika in izvajanjem določenih vaj v domačem okolju.

Fizioterapevt, na osnovi predhodnega mnenja ortopeda oziroma drugih specialistov, ki sodelujejo pri celostni oskrbi pacientov, zdravstvene dokumentacije in pogovora, predlaga najprimernejše in najbolj učinkovite terapije za izboljšanje stanja. Načrt poleg predloga terapij vključuje predlog časovnega poteka in pogostosti terapij ter priporočila za samostojno vadbo med terapijami.

Za dosego najboljših rezultatov terapij se poslužujemo različnih manualnih tehnik, za katere so naši terapevti dodatno usposobljeni, pri čemer so poslužujemo tudi modernih oblik inštrumentalne fizioterapije ter prilagojene terapevtske vadbe za vsakega posameznika.

ZDRAVNIKI, ki pokrivajo ambulatno FIZIOTERAPIJA

Simon Dovč

Kineziolog in fizioterapevt

Nejc Filipčič

Fizioterapevt
fizioterapevtka

Larisa Mernik

Fizioterapevtka