Spoštovani!

Zahvaljujemo se Vam, da ste za pregled pri specialistu oziroma za obisk terapevta izbrali našo kliniko, Center zdravja in lepote LagunaMed in se neposredno naročili na pregled preko spleta.

S tem sporočilom potrjujemo Vaše naročilo na pregled pri izbranem specialistu ali terapevtu. Dan pred pregledom/terapijo boste prejeli tudi SMS opomnik o vašem pregledu. Naj Vas ponovno opozorimo, da izvajamo samo samoplačniške preglede in storitve. V primeru, da na pregled ne morete priti, prosimo to čim prej sporočite.

Nahajamo se v Plavi Laguni, na naslovu Linhartova cesta 9, 1000 Ljubljana, nasproti poslovne stavbe Petrol in zraven vhoda v Tuš drogerijo. Smo prijazni invalidom glede dostopa.

Več informacij glede parkiranja, dostopa, priprave na pregled in cenikov je dosegljivih na tem naslovu: https://lagunamed.si/za-paciente/dostopnost/

Na pregled k specialistu prinesite vse relevantne izvide predhodnih preiskav (npr. CDje rentgenskih posnetkov, ultrazvoka…), ki bodo specialistom pomagali postaviti vašo diagnozo in predpisati nadaljnje zdravljenje.

Lep pozdrav,

Ekipa LagunaMed